Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Slávnostné otvorenie centRumka

Od podpísania zmluvy o prenájme priestorov ubehli presne tri mesiace. Na radosť všetkých, ktorí sa podieľali na budovaní centRumka a určite i na radosť všetkých detí sme v nedeľu 4. mája 2014 naše priestory slávnostne otvorili. Naše pozvanie prijal pán farár Ivan Miksai, ktorý nám priestory i posvätil. Zo strany obce prišiel medzi nás zástupca starostu Ing. Igor Hraňo, ktorý nám poprial otvorené nielen dvere ale i srdcia pre všetkých, ktorí sa budú chcieť do činnosti a aktivít centRumka zapájať.

A čo sme si popriali my všetci ostatní?
Naši najmenší – nech sa nám tu dobre hrá s peknými hračkami, nech tu vyrastáme spolu s našimi kamarátmi.
Staršie decká – nech tu máme priestor na stretávanie, nech sa tu naučíme všeličo nové a spolu s kamarátmi prežijeme veľa pekných chvíľ.
Mládež – nech tu stretávam svojich kamošov, nech len tak posedíme a pokecáme, dačo si pozrieme, nech nám tu je spolu dobre.
Rodičia a tí ktorí centrum budovali – nech tu tie naše deti trávia svoj čas naozaj zmysluplne a nech tu fungujú ako jedna dobrá veľká partia.

Po všetkých týchto našich spoločných prianiach nasledovala dobrá tanečná zábava a tí najmenší hneď vyskúšali i pekné hračky v detskom kútiku. Nechýbala ani slávnostná poschodová torta a malé občerstvenie. Veríme, že po peknom úvode budú pokračovať i ďalšie úspešné roky našej činnosti. Je to výzva pre všetkých a tak už ostáva na nás: deťoch, mladých i rodičoch ako sa k tomu postavíme.

Veríme, že v centRumku to  bude naozaj ŽIŤ!